Το εργαστήρι μας

Μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του εντάσσονται εκμάθηση χορού (ελληνικοί χοροί, latin- Ballroom, Hip Hop, σύγχρονος χορός) θεατρικού παιχνιδιού και μουσικοκινητικής αγωγής αλλά και εκγύμναση με προγράμματα Zumba,dance stretching, pilates, yoga κλπ.
Επίσης δραστηριοποιείται σε στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα
• Εκπαίδευση δασκάλων χορού και απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων από διεθνής οργανισμούς χορού.
• Προετοιμασία για εισαγωγή σε θεατρικές σχολές
Στο χώρο μας πραγματοποιούνται σεμινάρια και διαλέξεις που επικουρούν στη γενικότερη υγεία και ευεξία όπως σεμινάρια ρεφλεξολογίας, χοροθεραπείας, διατροφής, οικογενειακής συμβουλευτικής κοκ.
Όραμα
Το όραμα των ανθρώπων του Inspiral Center είναι η δημιουργία ενός κέντρου ανάπτυξης, χαράς και δημιουργίας για ανθρώπους όλων των ηλικιών στο οποίο θα μπορούν να καλλιεργήσουν τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, να επιμορφωθούν και να δημιουργήσουν. Σε μια εποχή απομόνωσης, αποπροσανατολισμού και αυτοματοποίησης δημιουργούμε ένα σημείο επαφής με τον εαυτό μας και με τους άλλους με στόχο μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Φιλικά
Η ομάδα του Inpiral Center

Βάζοντας τους μαθητές να δημιουργήσουν...

Η φιλοσοφία μας

Δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον όπου οι μαθητές μας μπορούν να ευδοκιμήσουν.Το προσωπικό μας είναι εδώ για να μοιραστεί με σας καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο χώρο μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά...

 

Οι μαθητές μας η προτεραιότητά μας...

Ο τρόπος μας

Με δημιουργικά σαββατοκύριακα, σεμινάρια, διαλέξεις και εναλλακτικές δράσεις. Τμήματα πρωινά-απογευματινά, παιδικά-ενηλίκων, ερασιτεχνικά-επαγγελματικά ( Εξεταστικό κέντρο). Εγγραφές καθ' όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς.

 
Ώρες λειτουργίας

Δευ:  5μμ - 10μμ
Τρι:   5μμ - 10μμ
Τετ:   5μμ - 10μμ
Πεμ:  5μμ - 10μμ
Παρ:  5μμ - 10μμ
Σαβ: 10πμ - 2μμ

 

Από τις δραστηριότητές μας...

Φωτογραφίες / Video

210 7714862

Διστόμου 6, Ζωγράφου 157 72, ( 9η Ζωγράφου /Γραμμή 235 )

  • facebook
  • googlePlaces
  • twitter
  • instagram

©2016 created by p@schalis for inspiral center

πτυχία χορού,diploma, dance certification